Αποθήκες Synergy: Aποζημίωση €12 εκατ. ευρώ σε 4 μήνες

Αποθήκες Synergy: Aποζημίωση €12 εκατ. ευρώ σε 4 μήνες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας παροχής Logistics SYNERGY, με Δελτίο Τύπου, ευχαριστούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (Ασφαλιστικές Εταιρείες, μεσίτη, πραγματογνώμονα & σύμβουλο) για την άψογη συνεργασία τους στη διαχείριση της αποζημίωσης ύψους 12 εκατ. ευρώ που προέκυψε μετά την ολική καταστροφή του κτιρίου (αποθήκης) και των αποθηκευμένων εμπορευμάτων πελατών της στην Θέση Δύο Πεύκα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

Οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή του Ασπρόπυργου και την Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Logistics SYNERGY ΑΕ τον Αύγουστο του 2023, είχαν ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του κτιρίου και των αποθηκευμένων εμπορευμάτων πελατών της στην Θέση Δύο Πεύκα, ζημιά συνολικού ύψους 12.000.000 ευρώ.

Η διαχείριση της πυρκαγιάς έγινε με υποδειγματικό τρόπο και με την άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκαν με υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, στην διαχείριση της έκτακτης κατάστασης, και την διαφύλαξη της επιχειρηματικής συνέχειας της Εταιρίας, και παράλληλα μη διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία των πελατών.

Συγκεκριμένα o Πρόεδρος και το ΔΣ της SYNERGY επιθυμεί να ευχαριστήσει  τις ασφαλιστικές εταιρίες:

  • GENERALI HELLAS (Ηγέτιδα εταιρεία του ασφαλιστικού προγράμματος)
  • ERGO HELLAS 
  • INTERASCO ΑΕΓΑ 

Την εταιρία μεσιτών ασφάλισης  ΚΑΠΟΥΑΝΟ ΑΕ για την άρτια κατάρτιση του ασφαλιστικού μας προγράμματος, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον επαγγελματισμό και την γνώση τους στην διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων.

Την εταιρία ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ ΑΕ για την αμεσότητα στην επικοινωνία και ταχύτητα στις διαδικασίες που κρίθηκαν απαραίτητες.

Την εταιρία VICE VERSA, κ.κ. Νίκο Καραθανάση και Ίναχο Παππά, που ανέλαβαν την διαχείριση της ζημιάς από την πρώτη μέρα μέχρι και τον τελικό διακανονισμό.

Ο χρόνος που μεσολάβησε από την ημερομηνία της πυρκαγιάς μέχρι τον τελικό διακανονισμό (4 μήνες) απέδειξε έμπρακτα την συμβολή των ασφαλιστικών εταιριών στην σωστή και πλήρη ασφάλιση κεφαλαίων και φυσικά στην απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας της Εταιρίας.

Η κοινή προσπάθεια όλων αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας για τον συντονισμό των διαθέσιμων πόρων και την εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής διαχείρισης της καταστροφής. Η Synergy πιστή πάντα στο όραμά της, αλλά και στην ομάδα των συνεργατών της θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της με μεγαλύτερο σθένος και μεγαλύτερη δυναμική.